
Rastlinná vláknina, pomocou ktorej vieme zvýšiť v pečivách obsah vlákien. Tým spomalíme vstrebávanie sacharidov. Bambusová vláknina, ktorá sa nevstrebáva, je vhodná pre diabetikov, pri paleo a bežnej diéte. Pridaním do cesta koláčov, muffinov a chleba získame dokonale chrumkavé pečivo (uvedené na etikete výrobku)
Zloženie: 100 % múka z bambusových vlákien
Krajina pôvodu: Maďarsko
Výrobca/Dovozca: zdravejedla.sk s.r.o.
Obj. číslo produktu: 5573
energetická hodnota na 100g výrobku: 783/196 KJ/KCAL
Tuk: 0,5 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0 g
Sacharidy: 0,5 g
Z toho cukor: 0 g
Bielkoviny: 0,2 g
Vláknina: 98 g
Soľ: 0,05 g
Skladovanie: Na suchom a chladnom mieste