V našej ponuke sú aj potraviny, ktoré sú v slovenskej kuchyni pomerne krátko a väčšina ľudí ich nepozná, alebo s nimi nevie narábať, preto sa vám prostredníctvom zaujímavých a odskúšaných receptov pokúsime takéto potraviny a spôsoby ich použitia priblížiť.
Pre začiatok recepty so seitanom a hokkaidó, ľahké cestoviny a dezert a koktail z amazake:
Ľahký stredomorský recept na cestoviny s bylinkovým tofu, šalotkovou cibuľou a parmezánom. |
Seitan s tekvicou hokkaidó na kuskuse Veľmi chutný spôsob ako pripraviť seitan, s polosladkou tekvicou a cestovinou sa spolu hodia.
|
Koktail z mandľového mlieka, lesného ovocia a amazake podľa vlastného výberu. |
Zaujímavá a nevádane chutná náhrada pudingu s amazake a riasou agar, ktorá pôsobí ako želírovacia látka. |